6972295278 Δροσιάς 10, Νέο Ηράκλειο yiannisntovas@hotmail.gr

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ
Μονώσεις Ντόβας | Αθήνα - Αττική
Η εταιρεία Μόνωση Ντόβας προσφέρει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις που αφορούν στην θερμομόνωση ταράτσας με σύγχρονες μεθόδους και αξιόπιστα υλικά. 

Η θερμομόνωση κρίνεται απαραίτητη και φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε παλαιότερα κτίρια στα οποία έχει σημειωθεί συγκέντρωση υδρατμών και κατά συνέπεια εμφάνιση μούχλας και μυκήτων.
Υπάρχουν ποικίλες εφαρμογές θερμομόνωσης και στις περισσότερες περιπτώσεις συνδυάζονται με τη διαδικασία υγρομόνωσης / στεγάνωσης στην ταράτσα.


 

 

Εφαρμογή θερμομόνωσης:

Καθαρισμός επιφάνειας ταράτσας από σαθρά υλικά.
Επάλειψη της επιφάνειας της ταράτσας με ασφαλτικό γαλάκτωμα για δημιουργία φράγματος υδρατμών.
Τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών (εξηλασμένης πολυστερίνης) τουλάχιστον 5cm σε όλη την επιφάνεια της ταράτσας.
Δημιουργία ρύσεων της ταράτσας με αφρομπετόν το οποίο είναι χαμηλού βάρους και εξαιρετικής σκληρότητας. Η παραπάνω ανάμιξη μας προσφέρει θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.
Αστάρωμα της επιφάνειας της ταράτσας με ασφαλτικό βερνίκι primer για την επικόλληση της ασφαλτικής μεμβράνης.
Διάστρωση και επικόλληση ελαστομερής (SBS) ασφαλτικής μεμβράνης εφαρμόζεται με ειδικό φλόγιστρο σε όλη την επιφάνεια της μεμβράνης. Σε επικίνδυνα σημεία όπως υδρορροές, βάσεις ηλιακών, σωλήνες, σίδερα και κάγκελα γίνεται έξτρα επισκευή με ασφαλτική μεμβράνη.
Τοποθέτηση εξαερισμών.
Εφαρμογή με επαλειφόμενο ελαστομερές μονωτικό υλικό σε υδρορροές, βάσεις ηλιακών, σωλήνες, κάγκελα, σίδερα και περιμετρικά.
Τοποθέτηση φυλλοσυλλεκτών στις υδρορροές για την αποφυγή φραγής τους από φύλλα και σκουπίδια.

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας για αξιολόγηση των αναγκών του και σύνταξη ολοκληρωμένης μελέτης και προσφοράς.

Εξυπηρετούμε άμεσα Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Περιστέρι, Αθήνα και όλη την Αττική.